пʼятницю, 1 травня 2020 р.

Творчість учнів нашої школи на уроках Мистецтва!

Уроки Мистецтва у шкільній програмі передбачають виконання учнями творчих проектів. Вивчаючи теми "Кінематографія та Телебачення", учні отримують завдання: створити та презентувати власні фільми, відео-кліпи, фото-колажі, презентації. Такі завдання не тільки заохочують дітей до творчості, а і допомагають винайти своє місце у подальшому мистецькому житті, відкриваючи в них таланти та здібності до певного виду творчої мистецької діяльності.
Хочу представити до вашої уваги справжню творчість учениці 9 - Б класу Аліни Лукашевої, яка створила відео-кліп на пісню Дмитра Монатіка "Сильно". В своєму кліпі Аліна використала фото (у відкритому доступі) з мережі Інтернет та музичний трек виконавця. До речі, у Аліни є свій канал на You Tube, на яких ви можете підписатися. Цей кліп, опублікований мною за її згоди:

 Дивиться та насолоджуйтесь!

Ще один кліп, який я хочу представити, як зразок неперевершеної учнівської творчості, від учня 9 - А класу Микити Макаренка, у якому він висловив свої щирі почуття до рідного міста:

Ще одне цікаве відео від учениці 9 - В класу Єлизавети Дейкун, де вона поділилася своїми враженнями від подорожі до іншої країни: 

Бажаю всім моїм учням: творчих здобутків та всебічного розвитку своїх талантів!


Немає коментарів:

Дописати коментар