неділю, 10 травня 2020 р.

Номінанти на премію "Краще музичне відео - 2020" серед учнів 9-х класів ЗОШ № 4 м. Чорноморська!

Відео-творчість учнів 9-х класів в цьому році, не перестає мене дивувати та захоплювати! За два останніх тижні я отримала від наших учнів більше ніж 40 музичних відеокліпів і це, переважно, достойні творчі роботи. Тому, я не можу не поділитися з читачами цього блогу своїми враженнями. В мене, навіть, виникла ідея запровадити своєрідну Премію за краще музичне відео.
Музичних премій в світі багато, а головною була і залишається Премія "Греммі", тому  з початку надам невелику довідку: 
«Гре́ммі» (англ. «Grammy» від gramophone — «грамофон») — музична нагорода американської Академії звукозапису, що існує з 1958 року. Є однією із найпрестижніших нагород у сучасній музиці, яку можна порівняти із премією «Оскар» у кінематографі.

«Греммі» присуджується щорічно в 108 категоріях у 30 музичних жанрах за голосуванням уповноважених членів Академії звукозапису (англ. «Recording Academy»).

Детальнішу інформацію про цю премію та її номінантів можна отримати за цим посиланням: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0_%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BC%D1%96

Тепер детально про наших номінантів на цю престижну нагороду:

У номінаціях "Кращій фільм та режисерський дует"

Безперечними лідерами для мене - є творчий дует учениць 9 - В класу - Анни Згіріної та Ірини Шапкіної, які створили чудове відео на французьку пісню про дружбу. В своєму ролику дівчата вміло використали такі художні прийоми: як наближення та віддалення, зміна планів та ракурсів. Автори відео чітко спланували та розробили сценарій, самі взяли участь у зйомках як головні акторки, показавши неперевершену акторську гру, а потім самостійно змонтували відео, враховуючи найдрібніші деталі сценарію та змісту музичного ряду. І в загалі, на це просто приємно дивитися!
На жаль, сам кліп загрузити не вдалося - за великий об'єм файлу. Але його можна побачити за цим посиланням https://drive.google.com/file/d/1k9-eRMjq-YLIbA0yFyK4ZMBA2mN3gHqx/view?usp=drive_web
Браво, дівчата!!! 👏👏👏
У номінації "Краща акторська гра"
Отримує відео теж від учениці 9 - В класу - Ксенії Матюхіної. Ксенія не тільки прекрасно виконала головну роль у своєму відео, але і показала відмінну режисерську та операторську роботу. Вміло використала художні прийоми та вдало застосувала анімацію, створивши дивовижно ліричний образ закоханої дівчини. Дивиться за посиланням: 
Браво, Ксенія!!! 👏👏👏
Номінація "Краща режисерська робота"
Залишається за відео від режисерки з 9 - Б класу Вероніки Кальнєвої. Про її кліп ви можете дізнатись у попередній моїй публікації. Але її відео я можу завантажити без посилання:

Браво, Вероніка!!! 👏👏👏
Можливо, я дуже поспішаю з визначенням номінантів на шкільну премію "Кращі музичні відео! І ще можуть надійти мені на пошту достойні творчі роботи. Але вже зараз можу зазначити, що всі хто брав участь у створені міні-проєктів на тему "Телебачення - погляд у майбутнє" заслуговують на свою винагороду, та отримають її у вигляді оцінки у "12" балів.
Бажаю всім моїм учням: натхнення та творчих успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар