неділю, 24 травня 2020 р.


Підсумки дистанційної творчості учнів 7-х класів.

Період дистанційного навчання учнів 7-х класів припав на вивчення теми "Дизайн" курсу Образотворчого мистецтва. Під час вивчення цієї теми діти знайомились з різними гранями дизайнерської діяльності. Вивчали різноманітні види дизайну. Підсумковою стала робота над створенням власного дизайн проєкту. Кожного року учні 7-х класів розробляють актуальні теми дизайну приміщень. Цього року я обрала для них дуже актуальну тему  з оформлення шкільного простору - "Ігрова шкільна зона для маленьких учнів". Реформування сучасної української школи вимагає від нас не тільки перетворення навчання на захопливий процес, а і створення атмосфери яка зацікавить маленького учня. Тому учням 7-х класів було поставлено завдання, після ознайомлення з матеріалами про вимоги НУШ щодо навчального простору, створити власні розробки та представити них у формі графічних візуалізацій ігрових шкільних зон. Діти плідно працювали над цією складною темою і зараз я хочу представити вам кращі їх розробки.
Завжди цікаві розробки представляють:
Віолетта Фарфурак 7-В
Фарфурак В. 7-В
Ріжко А. 7-Г
Саєнко А. 7-Б

Кошмеринська В. 7-Г
Красікова П.7-Б

Сіденко М. 7-А 
Балан Ю. 7-Б


Дубенський М. 7-В
Каюха А. 7-Б
Чеботарський А. 7-Б
Шумська А. 7-Б

Одна розробка, яка представляла зону відпочинку у школі, навіть, супроводжувалася коментарем від її автора - Петренко Домініки з 7- Б класу


Кофейная атмосфера, lo-fi музыка, горячий чай с листочками мяты и воздушный чизкейк. Тёплый плед и большая подушка-кресло для посиделок с книжками. Эта зона подойдёт для маленьких читателей-эстетов, художников, любителей мультиков или просто для деток, уставших от школьной суеты, где можно просто пообщаться с одноклассниками и обсудить предстоящие школьные дни.

Видно, що діти виконували свій проєкт дуже зважено та помірковано. Можливо серед цих малюнків ми зараз бачимо розробки майбутнього дизайнера інтер'єрів. Дуже хочеться на це сподіватись. І хоча, малювання в них закінчується у 7 класі, але я сподіваюсь, що залишиться з ними і надалі.
Бажаю всім своїм учням творчих успіхів у подальшому навчанні і житті!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар