неділю, 26 квітня 2020 р.

Огляд технологічної діяльності моїх учнів.

Фото моєї Шарлотки 
з абрикосами та вишнями

Протягом двох тижнів учні 9-А, Б та 11-Б класу працювали над міні-проєктами з кулінарії, чим радували мене, а більше себе та своїх рідних. Створювали дуже смачні страви різних кухонь світу. Ділились зі мною світлинами та відео. 
Хочу представити читачам цього блогу майже професійні роботи, де інтегровані навички як кулінарної так і медійної майстерності. Адже у сучасному медіа-просторовому суспільстві дуже цінується вміння презентувати свою діяльність. 
Учениця 9 - Б класу Ангеліна Вєльмік презентує відео "Приготування сирників"
Учениця 11 - Б класу Поліна Гула ділиться відео-рецептом Шарлотки:
Дякую дівчатам за їх творчий підхід до виконання проєктів! 
Та чекаю на нові цікаві роботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар